Qui som

Vetllem per un desenvolupament sostenible on empreses, emprenedors i organitzacions
estan al servei de la societat i el seu entorn, i no a l’inrevés
AdNSostenible
Visió:

Un teixit empresarial sostenible que respecta i contribueix a millorar la societat i el seu entorn.

AdNSostenible
Missió:

Guiar les organitzacions en la transició cap a la sostenibilitat i l'economia circular mitjançant el (re)-disseny de models de negoci i la millora de processos per assolir un impacte positiu global (econòmic, ambiental i social).

AdNSostenible
Valors:
  • Integritat - honestedat i coherència.
  • Compromís - acords i professionalitat.
  • Respecte - per les persones i el medi natural.
  • Creativitat- expressar, opinar, idear, debatre, actuar,... diferent.
  • Motivació - sentiment que ens mou.

Fundadora

ariadna-benet-monico

Ariadna Benet i Mònico

Consultora sènior en Desenvolupament sostenible, experta en planificació estratègica per a la sostenibilitat, Responsabilitat social corporativa i Economia circular.

Compromesa amb la justícia ambiental i social, i convençuda que el model socioeconòmic predominant contribueix enormement a la pobresa i la desigualtat mundial, treballo amb perseverança per un canvi global. Amb aquesta missió he desenvolupat projectes a països tant diferents com Papua Nova Guinea, Lituània, Serra Leone, Marroc,....

Llicenciada i Doctora en Ciències. MSC en Medi Ambient i Desenvolupament.

He co-publicat dos llibres, un dels quals ha estat premiat pel seu caràcter innovador i d’agent de canvi:

Equip associat

Anna Buxaderas

Anna Buxaderas

Consultora sènior en sostenibilitat i assessora independent del Consumer Goods Forum.

Especialista en sistemes de gestió de la qualitat, responsabilitat social i medi ambient. Des del convenciment que un món millor és possible i necessari, facilito la integració de la sostenibilitat en l’estratègia, la presa de decisions i els processos de millora continuada en tota mena d’organitzacions mitjançant benchmarking, consultoria, auditories i formació. Llicenciada en Ciències i MBA.

IMG_20220926_102045

Montse Badia Puyol

Biòloga, especialitzada en sostenibilitat.

Graduada en biologia i amb un master en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat. Becada en l'Institut de recerca en ciència i tecnologies de la Sostenibilitat (ISST.UPC), i participant en varis projectes dins d'aquesta. Especialitzada en l'ús de la tecnología i les seves aplicacións en la sostenibilitat, i amb capacitats sociocomunicatives que faciliten un bon treball d'equip. Creu en la lluita de la sostenibilitat per fer un món millor.

Equip col·laborador

Serena Maso

Dissenyadora gràfica. Graduada en disseny i art. Creativa i versàtil ha definit la identitat visual i corporativa d’AdNSostenible.

Sergi Rovira

Assessor sènior especialitzat en els àmbits d’estratègia organitzativa i la sostenibilitat ambiental. Llarga experiència en la implementació dels acords internacionals i gestió de projectes per la transformació socioeconòmica de nous models com l'economia circular. Llicenciat en Ciències.

Ramon Bella

Llicenciat en Químiques i màster en seguretat industrial i medi ambient. Especialitzat en gestió de residus i aigües, i optimització i reducció de costos de processos industrials.

Scroll to Top