Projectes

Notícies

El turisme responsable i intel·ligent del futur
AdNSostenible Noticia 01

El darrer trimestre de 2020 vam estar treballant amb la Direcció General de Turisme per desenvolupar una primera proposta de “l’Estratègia de Catalunya per un Turisme Sostenible” que haurà de ser validada pels diferents actors del sector.

La proposta ha estat el resultat d’una anàlisi prèvia dels riscos i oportunitats del sector turístic seguida de diverses sessions de treball, presencials i virtuals, amb un equip de sis persones de diversos departaments de la generalitat, implicades i compromeses amb la millora del sector i la seva sostenibilitat.

L’estratègia es fonamenta en una nova visió del turisme enfocada en la creació de benestar i satisfacció, estableix les bases d’actuació a llarg termini i concreta un full de ruta per al període 2020-2030.

Esperem que la proposta tingui una bona rebuda dins el sector i que es pugui començar a desplegar ben aviat per tal d’iniciar la transició a un model de turisme més sostenible i que, alhora, contribueixi a la recuperació d’un sector fonamental per a la economia catalana i actualment en una situació difícil com a resultat de la crisi sanitària.

Scroll to Top