Projectes

Notícies

Adaptació al canvi climàtic

El canvi climàtic és ara mateix un dels riscs més importants per a les persones, empreses i el planeta en general, tal com es publicava a l’informe del World Economic Forum de 2020.

L’augment de la temperatura, del nivell del mar i de les inclemències dels temporals i les sequeres no es poden menystenir. Les prediccions més actuals diuen que en un futur no gaire llunyà Catalunya i tot l’arc Mediterrani estaran fortament afectats per les amenaces climàtiques.

A AdNSostenible estem treballant amb l’empresa Altinco del sector agrícola per analitzar les amenaces que el canvi climàtic posa sobre la seva operativa empresarial i els seus mercats. Ho fem mitjançant un projecte finançat per Acció en el marc dels Cupons d’Ecoinnovació.

L’objectiu és cercar estratègies d’adaptació que permetin millorar la resiliència d’Altinco, ja sigui reduint riscos o aprofitant oportunitats. Per fer-ho, hem adaptat la metodologia d’anàlisi de risc empresarial i l’hem implementada a través de sessions virtuals amb l’empresa.

L’economia circular, les energies netes i el desenvolupament de noves línies de negoci són les eines que hem trobat per a l’adaptació del sector.

Scroll to Top